Hesabım
    Phoebe Waller-Bridge, Harrison Ford'lu ‘Indiana Jones 5’ın Kadrosunda

    Fleabag'ın yıldızı, Indiana Jones serisinde başrolü paylaşacak

    Lucasfilm, cuma günü yaptığı basın açıklamasında, "Fleabag" yaratıcısı ve Emmy ödüllü Phoebe Waller-Bridge'in "Indiana Jones 5" kadrosuna katılacağını duyurdu. Bridge, başlıksız beşinci filmde “Indiana Jones” serisinin ikonik oyuncusu Harrison Ford'la başrolü paylaşacak. James Mangold, yönetmenlik görevini ilk dört “Indiana Jones”u yöneten Steven Spielberg'den devraldı.

    Efsanevi besteci John Williams, 40 yıl önce "Raiders of the Lost Ark"la seriyi müzikleriyle de zirveye taşıdıktan sonra beşinci bölüm için geri döndü. Mangold yaptığı açıklamada, "Tüm zamanların en iyi film yapımcılarından oluşan rüya ekibiyle işbirliği yaparak yeni bir maceraya başlamaktan heyecan duyuyorum. Steven, Harrison, Kathy, Frank ve John benim sanatsal kahramanlarım. Büyüleyici bir aktör olan Phoebe'yi, parlak yaratıcı sesi ve şüphesiz setimize getireceği kimyayı eklediğinizde kendimi Indiana Jones kadar şanslı hissediyorum." dedi.

    Waller-Bridge, yaratıcısı ve baş yazar olmanın yanı sıra baş karakterini oynadığı karanlık komedi “Fleabag”le 2019'da üç Emmy kazandı. Komedi dizisi, komedi oyuncusu ve komedi yazarı olarak ödüller aldı. Ayrıca, Sandra Oh ve Jodie Comer'in oynadığı BBC dizisi “Killing Eve”de dizi sorumlusu, baş yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Bir sonraki adımda Donald Glover'la birlikte New Regency ve Amazon Prime Video için “Mr. and Mrs. Smith”te rol alacak.

    Ford, son olarak “The Call of the Wild”da rol aldı ve Han Solo rolünü “Star Wars: The Rise of Skywalker”da küçük bir sahne için yeniden canlandırdı. Onun "Indiana Jones" serisi en popüler aksiyon serilerinin başında geliyor. İlk dört film gişede 279 milyon dolar hasılat elde etti. Disney, daha önce "Indiana Jones 5"ı 2021 yazında yayınlanmak üzere ayarlamıştı ancak geçen yıl Koronavirüs pandemisinin ardından birkaç başka gecikmeyle birlikte 2022'ye itti. Kathleen Kennedy, Spielberg, Frank Marshall ve Simon Emanuel 29 Temmuz 2022'de gösterime girecek filmin yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top