Hesabım
    Billy Crystal'ın Bol Yıldızlı Filmi ‘Here Today’ Vizyon Tarihini Aldı

    Crystal, yıllar sonra yönetmen koltuğunda..

    Billy Crystal ve Tiffany Haddish’in yeni filmi "Here Today" yakında gösterimde olacak. Emmy ve Tony ödüllü Crystal'la, Emmy ve Grammy ödüllü Haddish'in başrollerini paylaştığı komedi 7 Mayıs'ta yayında olacak. Crystal, New Yorklu şarkıcı Emma Payge (Haddish)'le "yaş farkını bir kenara bırakıp, sevgi ve güvenin anlamını yeniden tanımlayan" beklenmedik ama komik ve dokunaklı bir dostluk kuran Charlie Burnz adlı kıdemli bir komedi yazarını oynuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunu tamamlayanlar arasında Penn Badgley, Laura Benanti, Louisa KrauseAnna Deavere Smith ve Nyambi Nyambi yer alıyor. Crystal, üçüncü uzun metrajlı filmini, 2001 yılında çektiği TV filminden 20 yıl sonra yönetti. Crystal ayrıca, senaryoyu arkadaşı "Saturday Night Live" eski üyesi ve Emmy ödüllü yazar Alan Zweibel'le birlikte yazdı. Senaryoya, kendi kısa öyküsü "The Prize" ilham verdi. Sony Pictures, Stage 6 Films, Astute Films, Crystal’ın Face Productions şirketi ve Big Head ortak yapımı olan projenin dünya çapında haklarını satın aldı.

    Haddish, Zweibel, Astute Films adına Fred Bernstein ve Dominique Telso'yla birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi. Projenin sorumlu yapımcıları Rick Jackson, Claudine Marrotte ve Samantha Sprecher oldu. Crystal, Eylül 2019'da prodüksiyon duyurulduğunda, "Bu büyüleyici ve güzel hikayeyi hayata geçirme şansı bulduğum için çok minnettarım. Komedimizdeki nesiller arası farklılıklarla oynamak harika olacak. Patlayıcı derecede komik ve aynı zamanda gerçekten insanı anlatan bir hikayemiz var. Tüm olasılıklarımızı birlikte keşfetmekten heyecan duyuyoruz." dedi. 

    Crystal, daha önce uzun metrajlı Mr. Saturday Night ve Forget Paris filmlerini yönetmişti. Oscar Töreni sunuculuğunda yaptığı harika işlerle de tanınan Crystal, oyuncu olarak en son "Standing Up, Falling Down" ve "Untogether" filmlerinden rol aldı. Gelecek projeleri arasında ise bu proje dışında "Wich Witch?" filmi ve "Monsters at Work" dizisi yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top