Hesabım
    Killers of The Flower Moon Prodüksiyonu Başladı!

    Martin Scorsese imzalı Killers of The Flower Moon'un çekimlerine başlandığı açıklandı.

    Martin Scorsese'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Killers of The Flower Moon'un prodüksiyonunun Oklahoma'da başladığı resmi olarak duyuruldu. Scorsese, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Killers of The Flower Moon'un çekimlerine sonunda Oklahoma'da başlama şansı bulduğumuz için çok heyecanlıyız."

    Apple TV+'ta gösterime girecek olan Killers of The Flower Moon, David Grann'in yazarı olduğu ve 2017 yılında piyasaya sunulan kitaptan uyarlandı. Kitabın gerçek olaylarla birebir örtüşmediği söyleniyor. Ama Killers of The Flower Moon'un konu edindiği Osage halkına ait derneğin filmi desteklediği biliniyor. Filmde Leonardo DiCaprio, Ernest Burkhart'a; Robert De Niro, William Hale'e; Jesse Plemons, Tom White'a; Lily Gladstone, Mollie Burkhart'a; Tantoo Cardinal, Lizzie Q'ya hayat verecek.

    Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder. David Grann’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Forrest Gump, Köstebek, Kirli Sırlar, Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerin senarist koltuğunda oturan Eric Roth’un kaleme aldığı filmin başrolünü Leonardo DiCaprio üstleniyor.

    Killers of The Flower Moon'un Apple TV+'ta ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top