Hesabım
    Mad Max Spin-Off'u "Furiosa"nın Çekimleri İçin Hazırlık Başladı

    Furiosa çekimleri Haziran'da başlayacak.

    George Miller'ın yaratıcısı olduğu Mad Max serisinin spin-off filmi Furiosa için çok yakında harekete geçiliyor. Açıklamalara göre önümüzdeki Haziran ayında filmin prodüksiyonuna başlanacak. Şimdi ise hazırlıklar başladı. Çekimler, Avustralya'da gerçekleştirilecek.

    Mad Max: Fury Road'da Charlize Theron'ın hayat verdiği Furiosa karakterine spin-off filminin çekilmesi için hazırlıklar yapılıyor. Anya Taylor Joy'un Furiosa'ya hayat vereceği filmin çekimlerinin Haziran ayı içerisinde başlayacağı resmi olarak duyuruldu. Furiosa film, serinin beşinci halkası olarak izleyici karşısına geçecek. George Miller, açıklamasında şu sözleri sarf etti:

    "Federal ve Yeni Güney Galler Hükümetleri'nin desteği önemliydi. Film için yeşil ışık yakılmasında ve Avustralya'da, memleketimizde çekilecek olmasında yararlı oldular. Fury Road, üç gün iki gecede yaşandı. Furiosa, birkaç yılda geçecek. Bu film, Mad Max'i tanıyanlar için tanıdık bir film olacak. Ama aynı zamanda eşsiz olacak." New South Wales'in yasama meclis üyesi Gladys Berejiklian'ın paylaşımında Chris Hemsworth yer alıyor. Siyasetçi, Furiosa filminin çekimlerinin orada yapılmasının ekonomilerine 350 milyon dolarlık katkıda bulunacağını ifade etti. Ayrıca 850'nin üzerinde kişi için iş imkanı sağlayacak.

    Filmin oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanan isimler arasında Anya Taylor Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul Mateen-II bulunuyor. Furiosa filmi 23 Haziran 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top