Hesabım
    The Flash Çekimleri Başladı!

    Üstelik Michael Keaton, The Flash'te rol alıyor.

    The Flash'in yönetmen koltuğuna oturan Andy Muschietti, filmin çekimlerine resmi olarak başlandığını açıkladı. Ayrıca Tim Burton'ın imzasını attığı Batman filminin başrolünde bulunan Michael Keaton, Batman ile birlikte The Flash'te kesin olarak rol alıyor.

    Ezra Miller'ın başrolünde yer alacağı The Flash'in çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. IT filmleriyle tanıdığımız ve DC'ye geçiş yapan başarılı yönetmen Andy Muschietti, çekimlerin ilk gününe özel olarak bir teaser paylaştı. Söylenenlere göre The Flash filmi evrenleri birbiriyle çarpıştıracak. Bu nedenle daha önce de açıklandığı üzere Ben Affleck ve Michael Keaton, iki ayrı Batman olarak karşımıza çıkacak. Rollerinin ne kadar uzun olduğunu bilmesek de ikilinin çoklu evren aracılığıyla filmde yer alacağını biliyoruz.

    The Flash'in konusu ise şöyle: Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

    The Flash'te Ezra Miller'ı Barry Allen, Kiersey Clemons'ı Iris West, Ron Livingston'ı Henry Allen, Maribel Verdu'yu Nora Allen, Sasha Calle'yi ise Supergirl olarak izleyeceğiz. Filmin 4 Kasım 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top