Hesabım
    Chris Rock'lı "Spiral: From The Book of Saw"dan Yeni Poster!

    Testere'nin yeni halkası, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Testere, Spiral: From The Book of Saw ile kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi ise filmden yeni bir poster görücüye çıktı. Chris RockSamuel L. Jackson ve Max Minghella'nın başrolünü paylaştığı film, yakında izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    Spiral: Testere Devam Ediyor, korku sinemasına meraklı olanların bir yıldan fazla süredir beklediği bir yapım. Tüm coronavirüs engellerine rağmen film, Mayıs ayı içerisinde sinemalardaki yerini alacak. Spiral'ın yapımcılığını orijinal Testere ekibinden Mark Burg ve Oren Koules üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Darren Lynn Bousman bulunuyor. Yönetmen ayrıca ikinci, üçüncü ve dördüncü Saw filmlerini yönetmişti.

    Filmin konusu ise şöyle: Spiral: Testere Devam Ediyor, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun çaylak ortağı olan William Schenk, şehirde yaşanan korkunç cinayetleri soruşturmakla görevlidir. Dehşet veren cinayetlerin gizemini ortaya çıkarmaya çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.

    Filmde dedektif Zeke'i yıldız oyuncu Chris Rock canlandırırken Max Minghella Zeke'in ortağı olacak. Samuel L. Jackson ise emektar polis rolüyle karşımıza çıkacak.

    Spiral: Testere Devam Ediyor, 14 Mayıs 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top