Hesabım
    Jonathan Rhys Meyers ve Luke Kleintank, Gerilim Filminde Bir Arada

    İkili, yeni projelerinde başrolü paylaşacak.

    Liane Hentscher

    Jonathan Rhys Meyers ve Luke Kleintank, Alman gerilim filmi “Unter Nachbarn”ın yeniden yapımı “The Good Neighbor”da başrolleri paylaşmak için görüşmeleri tamamladı ve anlaşmayı imzaladı. Film, kendilerini bir vur-kaç kazası sonrası birbirine bağlanmış bulan yeni komşular David ve Robert'ı konu alacak.

    Resmi özete göre: Ölen kızın kardeşi davayı araştırmak için ortaya çıktığında, suçluluk duygusunun üstesinden gelmeye çalışan David, bedeli ne olursa olsun, kurtuluşu bulup bulamayacağını merak ediyor. Robert ise geçmişi gömmeye ve yeni arkadaşını kendisine saklamaya kararlı. Film, Rick ve Ross Partridge'in senaryosundan ("Room 104"), Stephan Rick ("The Dark Side of the Moon") tarafından yönetilecek.

    Stephan Rick, orijinal filmin de yönetmeniydi. Dean Altit ("Misfits") ve Yulia Zayceva ("WarHunt") filmin yapımcılığını üstleniyor. CAA Media Finance, yurt içi satışlarla ilgilenirken, Highland Film Group uluslararası satışları denetleyecek. Rhys Meyers, CBS mini dizisi “Elvis”teki performansıyla Altın Küre kazandı ve Showtime’ın "The Tudors" dizisinde genç Kral VIII. Henry olarak rol aldı. Ayrıca, NBC’nin “Dracula” ve History Channel’ın “Vikings” dizileriyle, “Mission: Impossible III”, “Match Point” ve “Velvet Goldmine” filmlerinde rol aldı.

    Kleintank kısa süre önce 2. Dünya Savaşı destanı “Midway”, “The Goldfinch” ve “Max”te rol aldı. Ayrıca, Amazon Prime'ın "The Man in the High Castle" dizisinde rol aldı. Daha önce CBS’in “The Young and the Restless”, ABC’nin “Pretty Little Liars” ve CBS’in “Person of Interest” dizisinde tekrar eden rolleri vardı. Rick, geçtiğimiz günlerde Val Kilmer'in oynadığı “The Super”la ilk İngilizce çıkışını yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top