Hesabım
    Oscar Nunez, Sandra Bullock'lu ‘Lost City of D’nin Kadrosunda

    Filmden son detaylar neler?

    Tara Ziemba/Getty Images

    Oscar Nunez, başrollerini Sandra Bullock ve Channing Tatum'un paylaştığı romantik aksiyon komedisi “The Lost City of D”de rol alıyor. Nunez'in, kapak modeliyle (Tatum) kitap turuna katılan bir aşk romancısının (Bullock) hikayesinin anlatıldığı Paramount Pictures filminde kimi oynayacağı şu anda bilinmiyor. Bir kısa romandan çıkan bir kaçırma girişimi, her iki karakteri de acımasız bir orman macerasına sürükler ve hayatın kurgudan çok daha garip ve daha romantik olabileceğini öğrenirler.

    Oyuncu kadrosu Nunez'i Bullock'la yeniden bir araya getiriyor; 2009 yapımı romantik komedi “The Proposal”da kasabanın yerel garsonu, bakanı ve egzotik dansçısı olarak sahne çalan bir rolü vardı. Nunez, aralarında “New Girl”, “Reno 911” ve “Curb Your Enthusiasm”i de içeren düzinelerce popüler televizyon programında konuk oyuncu olarak yer aldı. En çok Steve Carell ve Michael Scott’ın “The Office” dizisinde canlandırdığı Oscar karakteriyle tanınıyor.

    Daniel Radcliffe, Bullock ve Tatum'la birlikte “The Lost City of D”de rol alıyor ve kötü adam olarak yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca, yakın zamanda Ed Helms'le birlikte Sundance draması "Together Together"ı yapan komedyen Patti Harrison ve "High Fidelity" dizisiyle "Dolemite Is My Name" filmlerinde yer alan Da'Vine Joy Randolph da yer alıyor. Brad Pitt, bir cameo sahnesiyle karşımıza çıkacak.

    Bullock, filmi kendi şirketi Fortis Films aracılığıyla yapıyor. Liza Chasin ve şirketi 3dot Productions, Seth Gordon'lu Exhibit A ile birlikte prodüksiyon yapacak. “The Last Romantic”, “Band of Robbers” ve yakında çıkacak süper kahraman macerası “Masters of the Universe” gibi filmlerin arkasında yer alan sinemacı kardeşler Adam ve Aaron Nee, “The Lost City of D”nin yönetmenliğini yapıyor. Filmin 15 Nisan 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top