Hesabım
    Marvel, Captain America 4 İçin İlk Duyuruyu Yaptı

    Filmden ilk detaylar ve senarist açıklandı..

    Falcon and the Winter Soldier'ın showrunnerı Malcolm Spellman, dizi yazarı Dalan Musson'la birlikte Captain America 4'un senaryosunu yazacak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Falcon and the Winter Soldier'ın yaratıcısı Marvel Studios için dördüncü Captain America filmini geliştiriyor. Önceki filmler Captain America: The First AvengerCaptain America: The Winter Soldier ve Captain America: Civil War isimleriyle vizyona girmişti.

    Oyuncu seçimi ya da ekibin geri kalanı hakkında başka hiçbir ayrıntı ve yönetmenin kim olacağı hakkında bir bilgi açıklanmadı. Son iki Kaptan Amerika filmi, o zamandan sonra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'i yöneten Russo Kardeşler tarafından yönetildi. Senaryo detayları açıklanmasa da, Falcon and the Winter Soldier'ın finali, Anthony Mackie'nin canlandırdığı Sam Wilson'la yeni bir Kaptan Amerika'ya sahip.

    Chris Evans'ın Steve Rogers olarak geri dönüp dönmeyeceğinden de söz edilmiyor. Karakteri en son gördüğümüzde Rogers, zamanda yolculuk yaptıktan sonra tüm hayatını yaşamaya karar veren yaşlı bir adamdı. Rogers, Falcon and the Winter Soldier'da görünmedi, ancak karakterinden birkaç kez bahsedildi ve mirası ana karakterlerin her birinin üzerindeydi. Yeni film, özellikle dizinin nasıl bittiği göz önüne alındığında, bu hikayeyi devam ettirebilir gibi gözüküyor.

    Captain America 4, geri dönen veya eski bir karaktere odaklanan diğer birçok MCU projesine katılıyor. Taika Waititi şu anda Chris Hemsworth'un oynadığı ve Russel Crowe'un dahil olduğu Thor: Love and Thunder'ı çekiyor ve Scarlett Johansson'un uzun zamandır beklenen Black Widow solo filmi nihayet bu yaz gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top