Hesabım
    Chadwick Boseman'ın Ailesi, Oscar Kazanamamasında Sorun Olmadığını Söylüyor

    Chadwick Boseman'ın ailesinden Oscar yorumu.

    Pazar gecesi düzenlenen 93. Akademi Ödül Töreni, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yıldız oyuncu Chadwick Boseman'ın kazanması beklenen En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Anthony Hopkins'in alması, olay yarattı. Hopkins'in ödül alması değil, Boseman'ın son kez ödül alma şansını kaybetmesi hayal kırıklığı yarattı. Ama Boseman'ın ailesi böyle bir durumun olmadığını söylüyor.

    Chadwick Boseman'ın erkek kardeşi Derrick, ödül alınamamasının hayal kırıklığı olmadığını ifade etti. Derrick Boseman, En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday olan her bir oyuncunun harika olduğunu ve hepsinin ödülü hak ettiğini söyledi. Ailesinin mutsuz olmadığını belirten Derrick Boseman, Chadwick Boseman'ın adının Oscar seremonisinin sonunda anılmaması konusunda da bir sorunlarının olmadığını vurguladı.

    The Father ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazanan Anthony Hopkins, törene katılmamayı tercih etti. Onun yerine memleketinden bir video çekip göndererek Oscar konuşması yaptı. Konuşmasında Chadwick Boseman'ı onurlandırmayı ihmal etmedi. Boseman'ın aday olmasına neden olan Ma Rainey's Black Bottom filmi de En İyi Saç ve Makyaj ile En İyi Kostüm Tasarımı kategorilerinde ödüle layık görüldü.

    Chadwick Boseman, 2020 yılında hayatını kaybetmişti. Kanser nedeniyle aramızdan ayrılan oyuncu, Marvel'ın da yıldız isimlerinden biriydi. Şimdilerde Black Panther filminin devamının Boseman olmadan nasıl çekilebileceği konuşuluyor. Henüz bu konuda net bir bilgi verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top