Hesabım
    Al Pacino'lu "American Traitor: The Trial of Axis Sally"den Fragman

    Büyük efsane Al Pacino yeni filmiyle karşımızda..

    Al Pacino'nun bir sonraki filmi birkaç adım uzağımızda. American Traitor: The Trial of Axis Sally'nin ilk fragmanı yayınlandı ve geri sayım başladı. Film, ABD askerlerine 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi propagandası yayınladığı için vatana ihanetle suçlanan Amerikalı bir kadın olan Mildred Gillars ve onu savunan avukat James Laughlin'in gerçek hikayesini ele alıyor. Efsane oyuncu Al Pacino, Avukat Laughlin'e hayat veriyor.

    Laughlin, Gillars'a (Meadow Williams'ın canlandırdığı) "Şu anda Amerika'daki en nefret edilen kişisiniz." diyor. O zamanlar Axis Sally olarak bilinen Gillars, ölüm cezasıyla karşı karşıya kaldı ve baskı altında yaptığını iddia ettiği yayınlarıyla ABD askerlerinin "moralini" bozmakla suçlandı. O dönem, "Hayatta kalmak için elimden geleni yaptım. Hiçbir seçeneğim yoktu. Erkekler hayatım boyunca benden faydalandı." diye açıklama yapmıştı.

    Pacino'nun Laughlin'i, Gillars'ın özgürlüğü için savaşırken, hikayesi Hitler'in propaganda makinesinin karanlığını ortaya çıkarıyor. Michael Polish'in yönettiği filmde ayrıca Thomas Kretschmann, Mitch PileggiLala Kent ve Carsten Norgaard yer alıyor. Bu, Pacino'nun 2019'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazandığı The Irishman'den sonraki ilk filmi. Meadows, yaklaşmakta olan Wash Me in the River filminde bir başka efsane Robert De Niro ile birlikte çalıştı.

    Meadows, Pacino ve De Niro ile peş peşe film çekmenin rüya gibi olduğunu ve geldiği yerde bunun imkansız olarak nitelendirildiğini söyledi. American Traitor: The Trial of Axis Sally, 28 Mayıs'ta sinemalarda olacak. Al Pacino, bir yandan da Ridley Scott'ın yönettiği "House of Gucci" filminde birçok ödüllü yıldızla birlikte rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top