Hesabım
    Jason Statham'lı Guy Ritchie Filmi "Wrath of Man"den Red Band Fragman

    Film, önümüzdeki ay prömiyer yapacak..

    SnatchLock Stock and Two Smoking BarrelsRockNrolla ve The Gentlemen filmlerinin yönetmeni Guy Ritchie'yle, CrankTransporterFast & Furious ve Meg filmlerinin yıldızı Jason Statham'ı yıllar sonra bir kez bir araya getiren Wrath of Man'den Red Band fragman yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Statham dışında, Lyne Renee (The Gentlemen), Josh Hartnett (Lucky Number Slevin), Scott Eastwood (Suicide Squad) ve Post Malone (Spider-Man: Into the Spider-Verse) gibi başarılı isimler yer alıyor. FimArtı'nın Türkiye dağıtımını üstleneceği film ülkesinde 7 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Türkiye gösterimi için henüz net bir bilgi yok.

    Şirketin resmi özet bilgisine göre; "Gizemli bir geçmişe sahip olan H, her hafta milyonlarca dolar taşıma işi yapan bir zırhlı araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Olağanüstü yetenekleriyle her soygun girişimini neredeyse tek başına engelleyen H bütün dikkatleri üzerine çeker. Kimsenin hakkında hiçbir şey bilmediği, soyguncuların kabusu haline gelen H, ona en büyük kaybı yaşatan adamlardan intikamını almak için her şeyi göze alır."

    Jason Statham ve Guy Ritchie, Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrles ve Revolver filmlerinde beraber çalıştı ve kariyerlerinde birlikte yükseldiler. Ritchie, kendine has sineması haricinde yüksek bütçeli fantastik filmler çekerken, Statham Hollywood'un en sevilen aksiyon yıldızlarından biri haline geldi. İkili, yeniden bir araya gelişlerinden bir film daha ortaya çıkarıyor. Five Eyes adlı filmin çekimleri, ülkemizde, Antalya şehrinde şu sıralarda devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top