Hesabım
    Neden "The Last of Us" Filmi Yapılamadı?

    The Last of Us oyununun film uyarlaması neden iptal edilmişti?

    HBO, dünyaca ünlü oyun Last of Us'ı uyarlama kararı aldığını birkaç ay önce açıklamıştı. Last of Us'ın oyun şirketi Naughty Dog'un eş başkanı Neil Druckmann, bir podcast programına katılarak Last of Us'ın film geçmişinden bahsetti. Druckmann, neden oyunun filme dönüştürülemediğini açıkladı.

    Script Apart'ın podcast programına katılan Neil Druckmann, Last of Us hakkında şu sözleri sarf etti: "Film versiyonu üzerinde çalıştığım zaman çoğu düşüncemiz ve notumuz "Biz bu işi nasıl daha büyük yaparız? Nasıl parçaları daha büyütürüz" şeklindeydi. Sanırım bu düşünceler filmin yapılamama nedeni. The Last of Us uyarlamasına karşı yaklaşımımız indie bir filme dönüştürmekti. Bağımsız bir film ekibiyle, ufak yollarla ve samimi hissettirerek çalışalım. Diziyle birlikte bu konuya daha da fazla eğileceğiz. Çünkü oyundaki kadar fazla aksiyon sahnesine yer vermek zorunda değiliz."

    The Last of Us, iki oyundan oluşuyor. Oyunlar, modern dünyanın yok olduğu bir dönemde geçiyor. Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    HBO'nun çekeceği The Last of Us dizisinin başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey üstleniyor. Chernobyl dizisiyle büyük başarı yakalayan Craig Mazin ise dizinin yaratıcısı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top