Hesabım
    Kumail Nanjiani ve Emily Gordon, "The Doubtful Guest"in Senaryosunu Yazacak

    The Doubtful Guest için harekete geçildi.

    Gerçek evlilik hikayelerini The Big Sick filmine taşıyarak büyük bir başarı elde eden Kumail Nanjiani ve Emily Gordon, yeni bir filme imza atmak için hazırlık yapıyor. İkili, The Doubtful Guest isimli filmin senaryosunu kaleme alacak. The Doubtful Guest, Edward Gorey'nin illüstrasyon kitabından uyarlanacak.

    Andy ve Barbara Muschietti'nin sahibi olduğu Double Dream prodüksiyon şirketi aracılığıyla hayata geçirilecek The Doubtful Guest'in senaryosunu Marvel'a geçiş yapan yıldız oyuncu Kumail Nanjiani ile hayat arkadaşı Emily Gordon yazacak. Nanjiani ve Gordon, aynı zamanda The Doubtful Guest'in yıldızı da olacak.

    The Doubtful Guest, bir aileyi odağına alıyor. Ailenin evine ansızın beklenmedik bir penguen misafir gelir. Beraberinde de büyük bir kaos getirir. Double Dream'in The Doubtful Guest'ten önce çekmesi gereken başka önemli bir film bulunuyor. Andy Muschietti'nin yönetmeni olduğu The Flash de aynı şirketin bünyesinden çıkıyor. Aynı zamanda Warner Bros bünyesindeki Attack on Titan animesi ve Universal'ın Electric State filmi de Double Dream'e emanet edildi.

    Kumail Nanjiani ve Emily Gordon, büyük çıkışını The Big Sick ile yapmıştı. Apple TV+ yapımı Little America ile de başarılarını ilerlettiler. Nanjiani, The Eternals'ın yanı sıra Obi Wan Kenobi dizisiyle meşgul olacak. Emily Gordon ise Ball and Chain uyarlamasının yapımcısı olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top