Hesabım
    Chris Pine ve Regé-Jean Page ile Dungeons & Dragons Çekimlerine Başlandı

    Dungeons & Dragons çekimleri başladı!

    Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Dungeons and Dragons oyun uyarlamasının çekimlerine başlandığı resmi olarak duyuruldu. Chris Pine ve Regé-Jean Page'in sahneleri ile çekimler yapılıyor. Goldstein'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma göre 29 Nisan'da prodüksiyon başladı.

    Dungeons and Dragons ilk kez 1980'li yıllarda televizyon ekranlarına aktarılmıştı. Ardından da filme uyarlanmıştı. 2000 yılında Jeremy Irons, Marlon Wayans ve Thora Birch filmin yıldızı olmuştu. Yeni uyarlamada ise  Bridgerton ile büyük bir çıkış yakalayan Regé-Jean Page, Star Trek serisinin yıldızı Chris Pine, Fast & Furious filmlerinin başarılı ismi Michelle Rodriguez ve Paper Towns, Jurassic World: The Fallen Kingdom, Detective Pikachu gibi yapımlarla tanınan genç oyunu Justice Smith, The Undoing ile çıkan Hugh Grant ve I Am Not Okay With This'in yıldızı Sophia Lillis yer alacak.

    Paramount Pictures tarafından hayata geçirilecek olan Dungeons & Dragons uyarlamasının senaryosu hala bir sır gibi saklanıyor. Ancak oyundan yaratılabilecek çok fazla potansiyel senaryo olduğu biliniyor.

    Dungeons & Dragons'ın 2023 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top