Hesabım
    Wayne T. Carr, Justice League'de Green Lantern Olduğu Görseller Paylaştı

    Ancak Justice League'den Green Lantern sahneleri kesildi.

    Zack Snyder'ın yeniden kurgulayıp eklemeler yaptığı Justice League, HBO Max üzerinden gösterime girmişti. Şimdilerde ise filmin çekimlerine katılan, ancak kesilen bir kahraman tartışma konusuna dönüştü. Bir zamanlar Ryan Reynolds'ın canlandırdığı Green Lantern, Wayne T. Carr'ın canlandırmasıyla aslında Justice League'de yer almıştı. Carr, çekimlerin kamera arkasından görsel paylaştı.

    DC çizgi romanlarının popüler kahramanı John Stewart, yani Green Lantern aslında Justice League'de yer alıyordu. Wayne T. Carr'ın hayat verdiği karakterin sahne çekimlerinden görseller paylaşıldı. Karakter, filmden kesildi, ancak Wayne T. Carr yine de Zack Snyder'a teşekkürlerini iletti. Çekimlerde Carr'ı full kostümüyle göremiyoruz. Çünkü bir CGI çekimi gerçekleştiriliyor.

    Justice League, 2017 yılında ilk kez izleyici karşısına geçmiş ve neredeyse tüm izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Çünkü projenin ortasında Zack Snyder ayrılmak zorunda kalmış ve koltuğu Joss Whedon'a devredilmişti. Warner Bros ve Whedon, Justice League'in tonunu değiştirmiş, bazı sahneleri yeniden çekme kararı almıştı. Zack Snyder'ın yeniden ipleri eline almasıyla birlikte filmin tüm çekilen sahneleri kullanılarak yeniden kurgulandı. Filmin oyuncu kadrosunda Gal GadotBen AffleckHenry CavillRay FisherEzra Miller, Jared LetoKiersey Clemons gibi yıldız isimler yer alıyor.

    Justice League'in 4 saatlik versiyonunun, Joss Whedon'ın yaptığından çok daha iyi olduğu eleştirileri getirildi. Snyder'ın bu durumda DC ile çalışmaya devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top