Hesabım
    Black Widow: Natasha Romanoff'u Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

    Black Widow'dan yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

    Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı Marvel filmi Black Widow'dan yeni bir video paylaşıldı. Videoda, Johansson, Natasha Romanoff'un geçmişini anlatarak bu konuyu açıklığa kavuşturuyor. Natasha Romanoff, Avengers: Endgame filminde evrene veda etmişti. Bu nedenle stüdyo da solo bir film çekme kararı aldı.

    Black Widow filmi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hem Disney+, hem de sinemalar üzerinden gösterime girecek olan filmden yeni bir tanıtım yayınlandı. Geçtiğimiz gün ise tüm 4. faz Marvel Sinematik Evreni filmlerini içeren bir video paylaşılmıştı. Videoda Black Widow'un yanı sıra yer alacak eski ve yeni kahramanları yakından gördük. Yeni fazın yeni kahramanlarından oluşan Eternals ise büyük bir heyecan yarattı.

    Black Widow filminde Natasha Romanoff'un geçmişinden bir kesit izleyeceğiz. Film henüz vizyona girmemiş olmasına rağmen Black Widow'da rol alan Florence Pugh ile daha uzun süreli anlaşma imzalamıştı. Yelena karakteriyle karşımıza çıkacak olan Pugh, Hawkeye dizisinde görülecek. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  David HarbourRachel WeiszWilliam Hurt ve O-T. Fagbenle yer alıyor. Filmin kötüsü Taskmaster olacak. 

    Black Widow, Temmuz ayı içerisinde sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top