Hesabım
    Colin Trevorrow, Jurassic World: Dominion Müziğinin İlk Tanıtımını Yaptı

    Michael Giacchino, Jurassic World: Dominion'ın müziklerine imzasını attı.

    Jurassic World: Dominion'ın yönetmen koltuğunda bulunan Colin Trevorrow, filmin müzikleri için bir teaser video paylaştı. Yönetmen, Michael Giacchino'nun bestelediği müziği video oyunu Demon's Souls eşliğinde dinleterek paylaştı.

    Sinema yazarları, Michael Giacchino'nun bestelediği Jurassic World: Dominion müziğinin bir aksiyondan çok korku filmine yakıştırdı. Jurassic World: Dominion'ın türünün korku ve aksiyonu bir araya getireceği fikrini de buradan alabiliriz.

    Jurassic World'ün ilk filmi 2015 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Steven Spielberg'ün Jurassic Park filminin devamı olarak aynı evrende geçiyor. Hatta Dominion filminde, orijinal filmin yıldızları Jeff Goldblum, Sam Neill ve Laura Dern de yer alacak. Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard ise yeni nesil Jurassic World yıldızları olarak karşımıza bir kez daha çıkacak. 

    Jurassic World: Dominion'ın vizyon tarihi coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. 2021'in yaz aylarında vizyona girmesi planlanan filmin tarihi 10 Haziran 2022'ye alındı. Filmin çekimleri öncelikle diğer prodüksiyonlar gibi Mart'ta ilk kez durdurulmuştu. Ekip sete yüksek bütçeli coronavirüs önlemleri alarak geri dönmüştü. Ancak yine de ekipten birkaç kişinin coronavirüse yakalandığı görülmüştü. Bu nedenle set bir kez daha durdurulmuş ve birkaç hafta süren karantinanın ardından tam gaz ekip çekimlere dönerek prodüksiyonu tamamlamayı başardı.

    Jurassic World: Dominion, 10 Haziran 2022'de gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top