Hesabım
    Blake Lively ve Diablo Cody, Netflix Projesinde Bir Araya Geliyor

    Çizgi roman uyarlamasında Cody yazacak, Lively oynayacak..

    Netflix, Dark Horse Comic serisine dayanan Lady Killer adlı uyarlama film için başrolü Blake Lively'ye emanet etti. Lively'nin aynı zamanda yapımcı olacağı filmin senaryosunu Oscar ödüllü yazar Diablo Cody kaleme alıyor. Plana göre, Lively, Josie Schuller'ı oynayacak. Karakter, görünüşte 1950'lerin mükemmel bir ev kadını ama ailesinin ihtiyaçları devreye girdiğinde, yüksek eğitimli bir kiralık katil olarak gizli bir yaşam sürmeye başlar.

    Josei, ikinci işi gerçekten seviyor ve kocasının bu konuda hiçbir fikri yok. Film, Dark Horse Entertainment'tan Mike Richardson ve Keith Goldberg'le birlikte B for Effort için Lively ve Kate Vorhoff tarafından çekilecek. Lively, The Rhythm Section'da ve ondan hemen önce The Shallows'da rol aldı ve bir sonraki projesi bu olacak.

    Cody, son olarak, Universal'de Madonna'nın kendisinin yöneteceği yaklaşan Madonna biyografisinin senaryosunu yazdı. Lady Killer, Joëlle Jones ve Jamie S. Rich tarafından yazılan, Joëlle Jones tarafından çizilen ve Laura Allred tarafından renklendirilen bir çizgi roman serisi. Ocak 2015'ten beri Dark Horse Comics tarafından yayınlanıyor ve 2016'da Eisner Ödülleri'nde En İyi Mini Seri dalında aday gösterildi.

    Netflix, Dark Horse Entertainment'la bir ilk bakış anlaşması yaptı ve daha önce Dark Horse'la aksiyon komedi dizisi Umbrella Academy ve Jonas Åkerlund'un yönettiği Polar'da işbirliği yaptı. Gelecek uyarlamalar arasında McG tarafından yönetilen ve Tiffany Haddish'in oynadığı Mystery Girl yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top