Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 9"dan Özel Video!

    Vin Diesel'ın yıldızı olduğu F9'dan yeni bir video paylaşıldı.

    Vin Diesel ve John Cena'nın yıldızı olduğu Fast and Furious 9'dan özel bir video paylaşıldı. Videoda, birçok arabanın sonunun iyi olmadığını görüyoruz. 20 yıldır devam eden ve büyük bir hayran kitlesi olan Hızlı ve Öfkeli 9, Haziran ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    Geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Paul Walker'ın yıldızı olduğu Fast and Furious serisi kaldığı yerden devam ediyor. Vin Diesel'ın sözlerine göre John Cena'nın karşılarına çıkma ve kadroya alınmalarını Paul Walker sağladı... F9'un konusu ise şöyle olacak: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    Justin Lin'in yönetmeni olduğu F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor. Filmde yer alan Han Lue, Sean Boswell, Twinkie ve Earl Hu'yu Tokyo Drift filminden tanıyoruz. Tokyo Drift, aynı zamanda Christopher Nolan'ın gizli zevklerinden biri olarak gündeme düşmüştü.

    Hızlı ve Öfkeli 9, ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Haziran 2021'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top