Hesabım
    Michael B. Jordan, Black Panther'in Devam Etmesini Destekliyor

    Michael B. Jordan, Black Panther: Wakanda Forever ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

    Chadwick Boseman'ın vefatı üzerine nasıl çekileceği büyük bir gündem oluşturan Black Panther 2 hakkında, ilk filmin yıldızlarından Michael B. Jordan yorumda bulundu. Erik Killmonger olarak izlediğimiz Jordan, Marvel ve Black Panther ekibinin, ileriye adım atmaları konusunda olumlu düşündüğünü açıkladı.

    Ryan Coogler'ın Black Panther 2'yi çekebilmek için işin içinden çıkmaya çalıştığı şu dönemlerde, yeni bir açıklama da Michael B. Jordan'dan geldi. Jordan'ın karakterinin ilk filmde öldürülmüş olmasaydı, ikinci filmin başrolüne geçebileceği üzerine bir dedikodu da bulunuyordu. Bir diğer dedikoduyla birlikte Letitia Wright'ın başrole yerleşme ihtimali bulunuyordu. Marvel ya da Ryan Coogler, bunların hiçbirini onaylayıcı ya da reddedici bir açıklama gelmedi.

    Michael B. Jordan ise Black Panther 2'nin Chadwick Boseman olmadan çekilecek olması hakkında şu sözleri sarf etti: "Marvel harika bir iş yapıyor. Karakterler de harika. Chadwick'in ölümüyle hepimiz sarsıldık. Biliyorum ki onlar için ileriye nasıl bakacaklarını çözmeye çalışmak hiç kolay bir şey değil. Şimdi bir film adında ortak noktada buluştular ve hikayeyi çözmeye çalışıyorlar. Bence bu inanılmaz. Eğer bu konuyu birileri çözebilecek olsaydı bu kişiler Ryan Coogler ve Kevin Feige olurdu."

    Black Panther hakkında elimizde yalnızca bir detay bulunuyor. Film adı Black Panther: Wakanda Forever olacak. Film, 8 Temmuz 2022 tarihinde sinemalardaki yerini almış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top