Hesabım
    Idris Elba, Sam Hargrave'in Stay Frosty Filminin Yıldızı Olacak

    Sam Hargrave, Extraction'ın ardından Stay Frosty'yi çekmeye hazırlanıyor.

    Sam HargraveChris Hemsworth ve Russo Kardeşler ile birlikte hayat geçirdiği Extraction'ın ardından Stay Frosty filmi için harekete geçti. Dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Hargrave, yeni filminde Idris Elba'yı başrol yapacak.

    Idris Elba, Thor serisi, The Suicide SquadHobbs & Shaw gibi aksiyon filmlerinin ardından aksiyon kariyerine Sam Hargrave ile tüm hızıyla devam ediyor. Tyler Marceca'nın senaryosunu kaleme alacağı filmin adı Stay Frosty olacak. Film, kafasına kurşun sıkılan bir adamın vurulmasının ardından mucizevi bir şekilde hayatta kalma hikayesini anlatıyor. Adam, film boyunca kimin onu öldürmek istediğini ve neden hayatta kaldığını çözmeye çalışacak. Aynı zamanda işin içine noel zamanı ve adamın oğlu da dahil olacak.

    Idris Elba'nın şu anki programı oldukça yoğun. Oyuncu The Harder They Fall, Three Thousand Years of Longing, Beast ve Luther filmlerini gelecek projeleri arasına ekledi. Sam Hargrave'in ise Extraction ile yönetmenlik denemesine sahip olmasının yanı sıra Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War, Atomic Blonde gibi aksiyon yapımlarında dublörlük yaptığı biliniyor. Ayrıca Hargrave, Extraction için bir devam filmi üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top