Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli 9'un Kadınları, Röportaj Videosunda Buluştu

    Fast and Furious 9'dan yeni bir kamera arkası videosu paylaşıldı.

    Vin Diesel ve John Cena'nın düşman iki kardeş olarak karşımıza çıkacağı Fast and Furious 9'dan yeni bir röportaj videosu paylaşıldı. Röportajda yıldız oyuncu Michelle Rodriguez, Natalie Emmanuel ve Jordana Brewster'ın filmi anlatmalarına tanıklık ediyoruz. Videoda görüldüğü kadarıyla Fast and Furious 9'ın kadınları aksiyonun doruğuna çıkıyor.

    Filmin konusu ise şöyle olacak: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    Justin Lin'in yönetmeni olduğu F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor. Filmde yer alan Han Lue, Sean Boswell, Twinkie ve Earl Hu'yu Tokyo Drift filminden tanıyoruz. 

    20 yıldır devam eden ve büyük bir hayran kitlesi olan Hızlı ve Öfkeli 9, Haziran ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz yıldan bugüne coronavirüs nedeniyle ertelemelere maruz kalan F9'ın gösterim tarihi için takvimlerde 18 Haziran 2021 işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top