Hesabım
    Janelle Monáe, ‘Knives Out’un Devam Filminin Kadrosunda!

    Filmin kadrosuna bir önemli yıldız daha eklendi..

    Jacopo Raule/Getty Images

    Janelle Monáe, Rian Johnson’ın Netflix yapımı “Knives Out” devam filminin oyuncu kadrosunun en yeni üyesi oldu. Monáe, orijinal cinayet gizemi filmindeki rolünü dedektif Benoit Blanc olarak yeniden canlandıran Daniel Craig'e katılıyor. Edward Norton ve Dave Bautista'nın da Johnson'ın yazıp yönettiği yeni bölümde yer alacağı açıklandı.

    Johnson ve Ram Bergman, prodüksiyonu T-Street adı altında yürütecekler. Netflix, Monáe’nin kadroya katılmasıyla ilgili henüz herhangi bir yorum yapmadı. Mart ayında yayıncı, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Toni ColletteAna de Armas ve Christopher Plummer'ın rol aldığı orijinal "Knives Out" filminden sonra 468 milyon dolara "Knives Out 2" ve "Knives Out 3"nin haklarını satın aldı. İlk film, gişede 300 milyon dolardan fazla kazandı.

    2019 yapımı cinayet gizemi, Johnson’ın orijinal senaryosu için Oscar adaylığı kazandı. Orijinal filmin oyuncu kadrosunun yeni filmde Craig'e katılıp katılmayacağı ya da hangi karakterlerin yer alacağı da dahil olmak üzere yeni projeyle ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor. Film için bu yaz Yunanistan'da sete girilmesi planlanıyor ve gösterim için 2022 yılı bekleniyor.

    Sekiz kez Grammy adayı olan Monáe, 2016’daki "Hidden Figures" ve en iyi film Oscar ödüllü "Moonlight" filmlerinde çığır açan performanslarla Hollywood sahnesine çıktı. O zamandan beri en iyi kadın oyuncu adayı Cynthia Erivo'nun karşısında “Harriet” ve Amazon'un “Homecoming” dizisinin ikinci sezonunda başrolde yer aldı. Ayrıca, “Antebellum”, “The Glorias” ve “Welcome to Marwen” gibi film ve televizyon projelerinde rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top