Hesabım
    Vin Diesel, F9 ile Sinemalara Dönüşü Müjdeliyor!

    Fast & Furious 9 vizyona girmek için hazır!

    Fast & Furious 9'dan özel bir Vin Diesel videosu paylaşıldı. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldız oyuncusu Diesel, F9 ile sinemalara dönüşü müjdeliyor. Justin Lin yönetmenliğindeki film, Haziran ayı içerisinde izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    Hızlı ve Öfkeli 9'u Vin Diesel'ın sözlerinden dinleyin! Yıldız oyuncu yeni videoda, çok yakında vizyona girecek olan filmin tanıtımını yapıyor. Bugüne kadar dünya çapında 5 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden Fast and Furious serisi, sona yaklaşıyor. Bilindiği kadarıyla Fast and Furious 10 filminin çekilmesinin ardından seriye veda edebiliriz.

    Vin Diesel ve John Cena'nın başrolünü paylaştığı, uzun süredir vizyona girmesi beklenen F9'ın konusu şöyle: Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

    F9'ın oyuncu kadrosunda Helen MirrenCharlize Theron ve John Cena gibi heyecan yaratan isimlerin yanı sıra filmin Vin Diesel, Michelle RodriguezMichael RookerNathalie EmmanuelJordana Brewster, Amber Sienna, Cardi BFinn ColeSung KangJim Parrack gibi yıldızlar yer alıyor. Filmde yer alan Han Lue, Sean Boswell, Twinkie ve Earl Hu'yu Tokyo Drift filminden tanıyoruz. 

    Fast and Furious 9'ı sinemalarda 18 Haziran tarihinde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top