Hesabım
    "Hotel Transylvania 4"dan Yeni Fragman!

    Animasyon türündeki Hotel Transylvania'nın dördüncü filmi geliyor!

    Genndy Tartakovsky'nin senaryosunu kaleme aldığı Hotel Transylvania: Transformania'dan resmi fragman paylaşıldı. Jennifer Kluska ve Derek Drymon yönetmenliğindeki animasyon filmi Hotel Transylvania: Transformania'da Dracula'yı bu kez Adam Sandler'ın seslendirmesiyle izleyemeyeceğiz. Oyuncunun yerini Brian Hull alacak.

    İlk filmi 2012 yılında gösterimini yapan Hotel Transylvania serisinin dördüncü filmi izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. İlk filmde Dracula, kızı ve korku dolu yakın dostlarının sahip olduğu oteldeki maceralarını izlemiştik. Hotel Transylvania'nın yönetmeni Genndy Tartakovsky, Hotel Transylvania: Transformania'nın yönetmen koltuğuna oturmak istemediği için yeni isimlerle anlaşma yapılmıştı. Esas yönetmen filmi yönetemediği için de uzun bir bekleyiş sürecine girildi.

    Sony bünyesindeki Hotel Transylvania: Transformania'nın seslendirme kadrosunda Brian Hull'un yanı sıra Kathryn Hahn, Andy Samberg, Steve Buscemi, Selena Gomez, Keegan Michael KeyJim Gaffigan gibi yıldız isimler bulunuyor. İlk üç filmde Dracula'yı Adam Sandler seslendirmişti. Ancak bu filmde bu mümkün olamadı.

    Hotel Transylvania: Transformania, 23 Temmuz 2021'de sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top