Hesabım
    John Boyega ve Joe Cornish, ‘Attack the Block’ İçin Geri Dönüyor

    Devam filmi için başarılı ikili yeniden sahnede..

    John Boyega bilim kurgu komedi köklerine geri dönüyor. Oyuncu, 2011 yapımı “Attack the Block”ın devam filminde Moses rolünü yeniden canlandıracak. Proje, Boyega'yı “Attack the Block”ı yazan ve yöneten film yapımcısı Joe Cornish'le yeniden bir araya getiriyor. Orijinalin filmin yayınlanmasından on yıl sonra duyurulan devam filmi, şu anda Studiocanal ve Film 4 tarafından geliştirmenin ilk aşamalarında.

    Konu detayları şimdilik gizli tutuluyor. Cornish; "Filmin gösterime girmesinin onuncu yıldönümünde, Attack The Block dünyasına geri dönüşümüzü resmen duyurduğumuz için çok heyecanlıyım. İzleyicilere daha da büyük bir şehir içi uzaylı eylemi sunarak tekrar John'la birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum." dedi. Boyega, eski stormtrooper Finn'i canlandırdığı “Star Wars” devam filmi üçlemesiyle uluslararası üne kavuştu. 2011'de Londra yapımı “Attack the Block”ta rol aldığı sırada nispeten az bilinen bir oyuncuydu.

    Hikaye, genç bir sokak çetesini anlatıyor. Boyega’nın Moses karakterinin başını çektiği ekip üyeleri kendilerini yırtıcı uzaylı istilacılardan korumak zorunda kalıyor. “Attack the Block”, “Ant-Man”in ortak yazarı olan ve “The Kid Who Be King”i yöneten Cornish'in ilk yönetmenlik denemesi olarak damgasını vurdu. ABD'de Sony’nin Screen Gems'i tarafından yayınlanan film gişede başarısız oldu ama daha sonra kült statüsüne kavuştu.

    Boyega; "Attack The Block yayınlandıktan bu yana on yıl geçti ve o zamandan beri çok şey değişti. Bu abartılı hikayenin Londra sokaklarına döndüğünü görmek beni heyecanlandırdı. Moses, oynamayı en sevdiğim karakterlerden biri olarak kaldı ve onu geri getirmek büyük bir onur." dedi. Boyega, devam filminde UpperRoom Productions adıyla yapımcılık da yapacak. Ayrıca, Cornish ve yönetmen Edgar Wright, birlikte kurdukları prodüksiyon şirketi Complete Fiction Pictures adına Nira Park'la prodüksiyona ortak olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top