Hesabım
    Steven Soderbergh İmzalı "No Sudden Move"dan Teaser!

    Yıldız kadrolu No Sudden Move'dan tanıtım fragmanı paylaşıldı.

    93. Akademi Ödülleri'nin yapımcısı olan başarılı yönetmen Steven Soderbergh'ün yeni filmi No Sudden Move'dan ilk teaser paylaşıldı. Açıklamalara göre No Sudden Move, dünya prömiyerini 18 Haziran tarihinde Tribeca Film Festivali'nde gerçekleştirecek. Yıldız kadrolu film, suç temasını arkasına alıyor.

    No Sudden Move'un senaryosunu Bill & Ted film serisinden tanıdığımız Ed Solomon kaleme aldı. Yazar aynı zamanda Soderbergh'ün imzasını attığı HBO yapımı Mosaic'in de arkasındaki isimlerden biri olarak biliniyor. No Sudden Move, başrolüne Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızlarından Don Cheadle'ı yerleştiriyor. Ayrıca kadroda yakın zamanda Stillwater'da izleyeceğimiz Matt DamonBenicio Del ToroBrendan FraserAmy SeimetzNoah JupeJon Hamm,  David Harbour, Julia Fox ve Kieran Culkin bulunuyor. 

    No Sudden Move, bir eve saldırı düzenlemek için tutulan üç suçluya odaklanıyor. 1955 yılının Detroit'inde yaşayan azılı suçlular, düzenledikleri saldırının ardından yaşananlardan sonra dolandırıldıklarını düşünmeye ve dönemin politik tartışmaları ile bağlantılı ayrışmalar yaşamaya başlar. Ekip, bir dosyayı çalmak üzere görevlendirilir. Ancak olay yalnızca basit bir dosyayla sınırlı değildir. Planları tamamen kötü gider ve kendilerini görevlendiren kişiyi araştırmaya başlarlar. Yaşananlar, Detroit'te yaşanan ırkçılık olaylarının ve ayaklanmaların bir parçasıdır.

    No Sudden Move'un yanı sıra Steven Soderbergh, Meryl Streep ile birlikte çektiği Let Them Talk için hazırlıklarını sürdürüyor. No Sudden Move, dünya prömiyerini 18 Haziran'da gerçekleştirmeden önce 1 Haziran'da HBO Max'te özel gösterimle izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top