Hesabım
    Anya Taylor Joy'lu "Last Night In Soho"dan Teaser!

    Last Night In Soho'nun fragmanı yarın geliyor!

    Başarılı yönetmen Edgar Wright'ın imzasını attığı Last Night In Soho'dan uzun süren bekleyişin sonunda teaser paylaşıldı. Anya Taylor Joy ve Thomasin Mckenzie'nin görüldüğü teaser'da Salı günü gelecek olan fragman müjdeleniyor.

    Korku ve gerilim türündeki Last Night In Soho, Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Filmin ilk teaser'ı, Anya Taylor Joy'un Saturday Night Live'e katıldığı bölümün reklam arasında yayınlandı. Filmde Thomasin Mckenzie'nin Eloise'ı canlandırdığı biliniyor. Karakter, 6. hissi güçlü bir moda tasarımı öğrencisidir. Eloise, 60'lı yılların modasına ilgi duyuyordur. Bir şekilde zamanda geriye gider ve Anya Taylor Joy'un canlandırdığı Sandy karakteriyle buluşur. Sandy, Eloise'in idolü haline gelen bir şarkıcıdır. Eloise zamanda bu renkli rüyaların ardında Londra'da yatan şeytani bir sırrın olduğunu görecektir.

    Anya Taylor Joy ve Thomasin McKenzie'nin yanı sıra Matt Smith'in başrolünde yer aldığı Last Night In Soho, Repulsion ve Don't Look Now gibi klasikleşmiş korku filmlerinden ilhamını alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Diana Rigg, Shadow and Bone ile çıkış yakalayan Jessie Mei LiTerence Stamp ve Rita Tushingham yer alıyor. Yönetmen Edgar Wright, Shaun of The Dead, Baby Driver, Scott Pilgrim vs The World, Hot Fuzz gibi başarılı ve eğlenceli yapımlarla tanınıyor.

    Last Night In Soho'nun fragmanı Salı günü yayınlanacak. 22 Ekim 2021'de ise gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top