Hesabım
    Scott Derrickson ve C. Robert Cargill Neden Doctor Strange 2'yi Bıraktı?

    Scott Derrickson, Doctor Strange In The Multiverse of Madness'taki koltuğunu Sam Raimi'ye bırakmıştı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü fazının önemli filmlerinden biri olan Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Film henüz proje aşamasındayken Scott Derrickson yönetmen koltuğundan, C. Robert Cargill ise senaristlikten ayrılma kararı vermişti. Gerekçe olarak ise Marvel ile yaratıcı farklılıklar içerisinde olduklarını belirtmişlerdi. Şimdi ise Cargill, daha açıklayıcı sözler paylaştı.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, korku türüne yakın olacak. Bu nedenle Scott Derrickson'ın korku türüyle olan geçmişinin filme büyük katkılar sağlayacağı düşünülüyordu. Ama yönetmen ansızın Marvel ile yollarını ayırma kararı almıştı. Yerine ise Sam Raimi getirildi. Senarist C. Robert Cargill, bu konuda şu açıklamada bulundu:

    "Yaratıcı farklılıklar vardı. Scott Derrickson bir film yapmak istedi, Marvel başka türlü bir film yapmak istedi. Oturdu ve dedi ki 'Robert Cargill ile birlikte yazdığım harika bir senaryo elimde ve bununla gerçekten gurur duyuyorum.' The Black Phone için diğer yönetmenlerle dışarı çıkacaktık. Scott beni arayıp dedi ki 'Bu filmi yapmak zorundayım. Benim filmim olmalı, bunu yapmalıyım. Doctor Strange 2'yi bitirene kadar bekleyebilir misin?' Beni de Doctor Strange 2'ye sürüklemek istiyordu. Ama bunlar hiç olmadı. Ona dedim ki 'Eğer bu konuda bu kadar hırslıysan film için birkaç yıl bile beklerim.'"

    Robert Cargill'in sözlerine göre Doctor Strange 2 ile aralarına The Black Phone girmiş oldu. Sam Raimi'nin çekeceği Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın başrolünü Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdamsBenedict Wong ve Chiwetel Ejiofor üstlenecek. Filmin 26 Mart 2022'de sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top