Hesabım
    Aaron Taylor Johnson, Sony İçin Kraven the Hunter Olacak!

    Sony'nin yeni süper kahraman projesi Kraven the Hunter olacak.

    Kick-Ass, Avengers: Age of UltronNocturnal Animals gibi yapımların yıldız oyuncusu Aaron Taylor Johnson, Sony'nin Marvel evreninde kötü kahraman olmak üzere anlaşma imzaladı. Johnson'ı Kraven The Hunter adını alan filmin başrolü olarak izleyeceğiz.

    Kraven The Hunter filminin yönetmen koltuğuna Triple Frontier ve A Most Violent Year ile başarı yakalayan J.C. Chandor'un oturacağı açıklandı. Art MarcumMatt Holloway ve Richard Wenk, Kraven The Hunter'ın senaryosunu kaleme alacak. Duyuruya göre Aaron Taylor Johnson ile yapılan anlaşma, birden fazla filmi kapsıyor. Yani Kraven The Hunter'ı bu evrende Spider-Man'in düşmanı olarak da bol bol görebiliriz.

    Kraven The Hunter'ın gerçek adı Sergei Kravinoff olarak biliniyor. Kurbanlarını elleriyle avlamayı seven Kraven, bir gün bir cadı doktor ile tanışır. Bu doktor ona hislerini ve güçlerini geliştirmesi için bir tedavi uygular. Hem de yaşlanması yavaşlayacaktır. Kraven'ın artık tek amacı tüm dünyaya en iyi avcının kendisi olduğunu göstermek ve Spider-Man'i avlamaktır.

    Yıldız oyuncu Aaron Taylor Johnson'ı son olarak Outlaw King ve A Million Little Pieces filmlerinde izleme şansı yakalamıştık. Ayrıca bir Marvel Sinematik Evreni filmi olan Avengers: Age of Ultron'da Quicksilver'a hayat vermişti. Ancak Marvel kariyeri kısa sürmüştü. WandaVision dizisinde senaristler Johnson yerine X-Men evreninin Quicksilver'ı Evan Peters'ı getirmesi tercih etmişlerdi.

    Yakında Sony bünyesinde Venom: Let There Be Carnage ve Morbius filmleri vizyona girecek. Ayrıca Spider-Man: No Way Home filmi için hazırlıklar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top