Hesabım
    Wes Anderson İmzalı "The French Dispatch"ten Yeni Poster!

    Yıldız kadrolu The French Dispatch'in vizyon tarihi belirlendi.

    Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapması beklenen Wes Anderson yönetmenliğindeki The French Dispatch'ten yeni bir poster paylaşıldı. Ayrıca, The French Dispatch'in vizyon tarihi uzun bir bekleyişin ardından resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre 22 Ekim 2021 tarihinde film, izleyici karşısına çıkacak.

    The French Dispatch'in bestelerine imzasını atan Alexandre Desplat'in sözlerine göre film, Wes Anderson'ın çektiği en büyük yapımlardan biri olarak damgasını vuracak. Hatta The Grand Budapest Hotel'den daha büyük çaplı bir film olacağı söyleniyor. 20. yüzyıl estetik ve müzikal algılarıyla hayata geçirilen The French Dispatch'in dadaist bir yaklaşımının olduğu vurgulanıyor. 

    Fransa'nın Augouleme kentinde çekilen film,  1950’li yıllarda geçiyor ve o yılların Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor.  The French Dispatch'in oyuncu kadrosunda Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, Nomadland ile bir kez daha Oscar'a layık görülen Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” The Batman'in Jim Gordon'ı Jeffrey Wright, Dune'da başrol olarak karşımıza çıkması beklenen Timothée Chalamet, genç yeteneklerden Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry WinklerOwen WilsonAdrien BrodyWillem DafoeChristoph Waltz, “The End of the F***ing World” dizisiyle yıldızı parlayan Alex LawtherRupert FriendLois SmithBob BalabanSteve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.

    The French Dispatch'in 2020'de vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak coronavirüs salgını engel oldu. Filmin yeni vizyon tarihi takvimlerde 22 Ekim 2021 olarak işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top