Hesabım
    Ayı Paddington 2, Rotten Tomatoes'un Zirvesindeki Yerini Kaybetti

    The Hollywood Reporter yazarı, Paddington 2'nin %100'lük puanının düşmesine neden oldu.

    Live-action türündeki Ayı Paddington serisi, gelmiş geçmiş en beğenilen filmler arasında yer alıyordu. Eleştirmenler ve izleyicilerin film hakkındaki puanlamaları yayınlayan Rotten Tomatoes platformu, Paddington 2'nin puanlamasını %100 yapmıştı. Ama şimdi yeni bir gelişmeye göre Paddington 2'nin zirvedeki yeri aşağı çekildi.

    The Hollywood Reporter'dan Eddie Harrison'ın Paddington 2 için kaleme aldığı eleştiri yazısı nedeniyle filmin puanı %100'den %99'a düştü. 2017'de yazılan eleştiri, henüz Rotten Tomatoes'a girildi. Harrison, yıllar sonra da bu negatif sözlerinin arkasında durduğunu belirtiyor. Yazar, film hakkında 'yapmacık ve saçma' sözlerini kullanmıştı. Ayı Paddington 2, çoğu izleyicisinin ağlamasına neden olmuştu. Mükemmel bir şekilde tasarlanan sevimli bir ayı, sonunda Lucy teyzesine kavuşmuştu.

    Paul King'in yönetmenliğini üstlendiği Ayı Paddington 2, Hugh BonnevilleSally Hawkins ve Hugh Grant'i başrolüne yerleştiriyordu. Paddington'ı ise Ben Whishaw seslendiriyordu. Filmin konusu şöyleydi: Artık Brown ailesi ile yaşamakta olan Paddington yerel halkın da sevilen ve popüler bir üyesi olmuştur. Teyzesi Lucy'nin 100. doğum günü için mükemmel hediyeyi almak adına bir dizi garip iş bulup çalışmaktadır. Nihayet hediyeyi almayı başarır, ancak hediye bir anda çalınır. Paddington hediyeyi çalanı bulmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top