Hesabım
    Chris Hemsworth, Çekimleri Biten "Thor: Love and Thunder"dan Set Fotoğrafı Paylaştı

    Thor: Love and Thunder'ın çekimleri tamamlandı!

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturduğu "Thor: Love and Thunder"ın çekimleri tamamlandı. Filmin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth de Waititi ile birlikte sette çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine ait olan Thor: Love and Thunder, Waititi'nin sözlerine göre yönetmenin çektiği en çılgın proje oldu.

    Thor: Love and Thunder, uzun süredir gündemden düşmüyor. Gündemde kalma nedenlerinden sonuncusu ise Taika Waititi'nin Rita Ora ve Tessa Thompson ile ilişki içerisinde olmasıydı. Marvel şirketinin patronları, bu ilişkiden her ne kadar hoşlanmasa da, Thor: Love and Thunder'ın çekimleri sona erdi ve bu konuda yapabilecekleri bir yaptırım bulunmuyor. Bu sırada filmin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth, setten bir fotoğraf paylaştı. Waititi ile birlikte çektirdiği fotoğrafta Waititi'nin Korg kostümü içerisinde olduğu görülüyor.

    Taika Waititi ise yaptığı bir açıklamada Thor: Love and Thunder hakkında şu sözleri sarf etti: "Bazen iki insan bir araya gelip dünyaya ilham verir ve sinematik dünyayı sonsuza kadar değiştirir. İnsanlara tamamen keyif vermek üzere film yapmak haricinde bir şeyle ilgilenmek için çok havalı olan ben ve Chris Hemsworth de öyle. Evet, biliyorum ben o kadar havalı görünmüyorum. Bu film bugüne kadar yaptığım en havalı şey. Sırf siz 2022'de filmi görebilesiniz diye başımı belaya sokmam ve sinir krizi geçirmemle onurlandırıldım."

    Thor: Love and Thunder'ın oyuncu kadrosunda kötü adam Gorr the God Butcher rolüyle Christian Bale, Jane Foster rolüyle Natalie Portman, Asgard'ın yeni kraliçesi olarak Tessa Thompson, uzaylı Korg rolüyle bir kez daha Taika Waititi, Asgardlı savaşçı Sif olarak geri dönenen Jaimie Alexander ve Russell Crowe yer alıyor. Filmde Natalie Portman'ın kansere yakalandığını ve kurtuluşunun dişi Thor olmak olduğunu göreceğiz.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü fazının filmlerinden biri olan  “Thor: Love and Thunder”, 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top