Hesabım
    ‘Palm Springs’ Yazarı Andy Siara'dan Kara Komedi Geliyor!

    Filmin yapımcıları arasında Sam Esmail de yer alıyor

    Peacock, Sam Esmail'in yönetici yapımcılığını üstlendiği, yazar Andy Siara'dan gelen “The Resort” dizisinin siparişini verdi. “The Resort” başlıklı sekiz bölümlük dizi, Maya Rivierası'nın en tuhaf, çözülmemiş gizemlerinden birinin ortasında geçen, karanlık, komik, çok kuşaklı bir dizi. Hikaye, aşk, evlilik ve aile ilişkileri üzerine bir keşif olarak tanımlanıyor.

    NBC Universal Television and Streaming'in senaryolu içerik başkanı Lisa Katz, “Andy ve Esmail Corp, insanlık ve ilgi çekici karakterlerle, sıra dışı, türe aykırı hikaye anlatımını keşfetmek için farklı bir bakış açısı getiriyor. The Resort', izleyicilerin bir sonraki kaçış dramalarında aradıkları her şeyi barındırıyor: Heyecan, gizem, aşk ve tropikal bir fon.” dedi.

    Siara, Allison Miller'la birlikte “The Resort”u yazıp, yürütücü yapımcılardan biri olacak. Çift şu anda Miller'ın baş yapımcı ve Siara'nın ortak yapımcı olduğu Peacock dizisi “Angelyne” üzerinde çalışıyor. Esmail Corp'tan Esmail ve Chad Hamilton, Esmail Corp'un stüdyo UCP ile yaptığı genel anlaşma kapsamında yönetici yapımcılık yapıyor. Esmail Corp'tan Sarah Matte yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor.

    Siara, Andy Samberg ve Cristin Milioti'nin başrollerini paylaştığı “Palm Springs” filminin senaryosunu yazmasıyla tanınıyor. Film geçen yıl Sundance'te gösterime girdi ve 17 milyon doların üzerinde bir anlaşmayla Hulu/Neon'a satıldı. Temmuz ayında Hulu'da çıkış yaptı. Siara ayrıca, daha önce AMC dizisi “Lodge 49”da kadrolu yazardı. Sam Esmail ise TV'nin en üretken isimlerinden, özellikle Mr.Robot çalışması en iyiler arasında gösteriliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top