Hesabım
    Cristin Milioti
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 16 Ağustos 1985
    Yaş
    38
    14
    yıllık kariyer
    24
    film ve dizi
    2020 Bit Artık Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Made for Love
    Made for Love
    29 Nisan 2022
    The Resort
    The Resort
    30 Eylül 2022
    Palm Springs
    Palm Springs
    21 Ağustos 2020
    2020 Bit Artık
    2020 Bit Artık
    27 Aralık 2020
    Modern Love
    Modern Love
    18 Ekim 2019
    No Activity
    No Activity
    4 Mart 2021
    Breakable You
    Breakable You
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Haber

    Colin Farrell'lı "The Penguin" Dizisinden İlk Fragman!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    13 Nisan 2023 Perşembe
    Cristin Milioti "The Penguin" Dizisinin Kadrosuna Katıldı
    Haberler - Sanatçılar
    Colin Farrell'ın başrolde yer alacağı "The Batman" spinoff'unun oyuncu kadrosuna eklenen ilk isim Cristin Milioti oldu.
    1 Kasım 2022 Salı
    Gizemli Komedi Dizisi ‘The Resort’tan Fragman
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Diziden ilk fragman ve resmi poster paylaşıldı
    30 Haziran 2022 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top