Hesabım
    Jupiter's Legacy, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix, Çizgi roman yazarı Millar'la başka proje üzerinde çalışıyor

    Jupiter's Legacy Netflix'te sona eriyor ama yayıncı, çizgi roman yaratıcısı Mark Millar'ın dünyası ile tamamen bağlarını koparmıyor. Millar, çarşamba günü yaptığı bir Twitter açıklamasında, aynı kurgusal dünyada geçen ancak kötü adamlara odaklanan Supercrooks'un canlı aksiyon uyarlaması üzerinde çalışmaya başladığını belirtti. Millar, "Jupiter's Legacy ile takımın elde ettiği başarıdan ve herkesin o başlangıç ​​sezonunda yaptığı harika işten gerçekten gurur duyuyorum. Bu evrendeki bir sonraki planımız hakkında bana çok soru soruldu ve cevap süper kötülerin neler yaptığını görmek olacak." dedi.

    Jupiter's Legacy'nin sonu, 7 Mayıs'taki galasından yaklaşık dört hafta sonra gelmiş oldu. Daredevil'den tanıdğımız Steven S. DeKnight tarafından yönetilen dizi çoğunlukla olumsuz eleştiriler aldı. Netflix, devasa bir soygun planlayan bir grup kötü adamı takip eden Supercrooks'a ise tam sezonluk bir dizi siparişi verdi. İlk aşamalarında olan canlı aksiyon dizisi, aynı malzemeye dayanan anime tarzı bir diziyle birlikte ilerleyecek. Animasyon gösterinin dünya prömiyeri haziran ayında Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nde yapılacak.

    Jupiter's Legacy'ye gelince; Josh Duhamel, Leslie Bibb ve Ben Daniels tarafından liderlik edilen oyuncu kadrosunun sözleşmeleri serbest bırakılırken, Millar yaptığı açıklamada "Ona daha sonra döneceğimizden eminim ve size teşekkür etmek istiyoruz çocuklar. Devam eden desteğinize ve bunu harika gösteren oyuncu kadrosuyla ekibe teşekkürler.” dedi.

    İptal kararına rağmen oyuncular, basınla potansiyel gelecek sezonlar hakkında konuşmuştu ve Millar, hikayeyi çizgi romanlarda tamamlamak için 16 Haziran'da yeni bir Jupiter's Legacy çizgi romanını piyasaya sürüyor. O kitap muhtemelen gelecek sezonlar için kaynak sağlayacaktı. Millar (Kick-Ass, Kingsman), Millarworld şirketini 2017'de Netflix'e sattı ve 2018'de Jupiter's Legacy ve American Jesus'a dayanan dizilerle, Empress ve Huck'ın film uyarlamalarını içeren iddialı bir geliştirme listesi duyurdu. Millar'ın çizgi romanı The Magic Order'a dayanan bir dizi de geçen yıl bazı yaratıcı düzenlemelerden geçtikten sonra geliştirme aşamasına taşındı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top