Hesabım
    Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson Başrollü "The Reminiscence"dan Fragman!

    The Reminiscence, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Lisa Joy'un senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğuna oturduğu Reminiscence'dan resmi fragman paylaşıldı. Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson'ın başrolünde yer aldığı Reminiscence, romantik bir bilimkurgu hikayesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Westworld sayesinde Hollywood'un önemli çiftlerinden biri haline gelen Lisa Joy ve Christopher Nolan'ın kardeşi olarak da tanınan Jonathan Nolan'ın imzasının bulunduğu The Reminiscence'dan bir fragman paylaşıldı. Lisa Joy, yıllar önce Pushing Daisies dizisi sayesinde yaratıcılığını konuşturarak başarı yakalamıştı. Yönetmen, Reminiscence sayesinde beyaz perdeye geçiş yapmış oldu. Ayrıca Joy ve Nolan, son olarak Amazon ile yapacakları 5 yıllık çalışma için 150 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı.

    Reminiscence'ın konusu ise şöyle: Distopik bir gelecekte yaşanan iklim değişikliği, Miami’nin sular altında kalmasına neden olur. Sorunlar bununla da sınırı kalmaz, gece gündüz kavramını yok olur ve sadece gece yaşanmaya başlar. Böyle bir dünyada yaşayan bir bilim adamı olan Nick Bannister, insanlara unuttukları şeyleri hatırlatmaya çalışmaktadır. Nick, kendisine gelen danışanlarına, sordukları sorularla onları geçmişe götürüp, geliştirdiği teknoloji ile hatırlamak istedikleri şeylerin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Kendisi için önemli bir anahtarı kaybeden gizemli bir kadın, Nick’e gelerek anahtarı bulması için yardımcı olmasını ister. Anahtarı bulmak için genç kadınla vakit geçirmeye başlayan Nick, kendisini beklenmeyen bir ilişkinin içerisinde bulur. Artık sevgilisi olduğunu kadının, anahtarını bulmak için geçmişini öğrenmek zorunda kalan Nick,tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalacaktır.

    The Reminiscence'ın oyuncu kadrosunda Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson'ın yanı sıra Thandiwe NewtonCliff CurtisMarina de Tavira, Daniel Wu, Nico Parker, Angela Sarafyan, Mojean Aria, Brett Cullen, ve Natalie Martinez yer alıyor. Michael DeLuca ve Aaron Ryder, Reminiscence'ın yapımcılığını üstlendi.

    Filmin 20 Ağustos 2021'de ülkemizdeki sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top