Hesabım
    Mission Impossible 7 Çekimleri, Coronavirüs Nedeniyle Durduruldu!

    Mission Impossible yine coronavirüs engeline takıldı.

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mission Impossible serisinin devam filmi Mission Impossible 7'nin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı. Prodüksiyon ekibinden gelen açıklamaya göre, düzenli olarak yapılan coronavirüs testinin sonucunda pozitif olanlar ortaya çıktı. Bu nedenle sete ara verildi.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre Mission Impossible 7'nin çekimleri salgın nedeniyle durduruldu. Prodüksiyondan şu açıklama paylaşıldı: "Düzenli yapılan coronavirüs testlerinden pozitif olanların ortaya çıkması sonucu 14 Haziran tarihine kadar geçici olarak Mission Impossible 7 çekimlerini durdurduk. Tüm güvenlik önlemlerini takip ediyoruz ve durumu gözetleyerek takip ediyoruz."

    Mission Impossible 7, pandeminin ilk ortaya çıktığı dönemde çekilmeye başlanacaktı. Ekip İtalya'ya gitmiş, ancak hükümet tarafından ekip ülkesine geri döndürülmüştü. Ortalık sakinleşince Christopher McQuarrie yeniden ekibi bir araya getirdi. Şimdi ise pozitif vakalar nedeniyle çekimler aksıyor. Aynı durum The Batman'in setinde de yaşanmıştı. Robert Pattinson, covid-19 pozitif çıkmış, çekimler bir süre sonra devam etmişti.

    Mission Impossible 7'nin oyuncu kadrosunda Simon PeggHayley AtwellPom KlementieffVanessa KirbyRebecca Ferguson,  Indira VarmaRob DelaneyCary ElwesMark GatissCharles Parnell ve Angela Bassett yer alıyor. Film, 27 Mayıs 2022'de sinemalarda gösterime girecek. Mission Impossible 7 çekimlerinden sonra 8. filmin çekimlerine başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top