Hesabım
    ‘A Quiet Place 3’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Serinin üçüncü filmi için vizyon tarihi belirlendi

    A Quiet Place 2”nun, ABD'deki güçlü hafta sonu açılışından sonra Paramount, üçüncü film için vizyon tarihini belirledi ve 31 Mart 2023 tarihini onayladı. “Mud” filminin yönetmeni Jeff Nichols, Krasinski'nin bir fikrine dayanan yeni bir hikaye ile yönetmen koltuğunu devralacak. Krasinski, verdiği bir demeçte, Nichols'a yeni bölümden ziyade bir yan proje gibi düşünerek yazdığı senaryoyu teslim ettiğini söyledi.

    Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ve Krasinski yapımcılık yaparken, Allyson Seeger yönetici yapımcılık yapıyor. Nichols, prömiyerini Sundance'te yapan 2011 bilimkurgu filmi “Take Shelter”la Cannes Eleştirmenler Haftası'nda ödül kazandı. 2016'da çektiği bilim-kurgu gerilim filmi “Midnight Special”, özel güçleri olan, hükümet ve gizli bir tarikat tarafından takip edildiği için oğluyla birlikte kaçan bir babanın hikayesini anlatıyordu.

    Krasinski, Emily Blunt ve Millicent Simonds'ın başrollerini paylaştığı “A Quiet Place 2”, çıkış yaptığı hafta sonu boyunca, ABD'de pandemi sonrası sinemaya gidişin ilk gerçek testinde 58 milyon dolar hasılat elde etti ve umut aşıladı. İkinci hafta sonu için bilet satışlarının 20 milyon doların üzerinde olması bekleniyor. “A Quiet Place 2”, orijinal filmde evde teröre maruz kalan Abbot Ailesi'nin, sesle avlanan yaratıkların, onları bekleyen tehditlerden sadece biri olduğunu fark etmelerini anlatıyor.

    “Godzilla vs. Kong”la birlikte “A Quiet Place 2”, pandemi nedeniyle sinemaların kapatıldığı dönemlerde hiçbir filmin elde edemediği 100 milyon dolar hasılat barajını geçecek gibi görünüyor. Sadece 17 milyon dolar bütçeli ilk “A Quiet Place” filmi, bir korku filmi için şimdiye kadarki en yüksek hafta sonu hasılatına ulaştığında sansasyon yarattı ve dünya çapında 340 milyon dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top