Hesabım
    Ryan Reynolds, Neden Deadpool Maskesiyle Geziyor?

    Deadpool 3 için prodüksiyon hazırlıklarına mı başlandı?

    Disney'in Fox'u satın almasıyla birlikte Marvel Sinematik Evreni'ne geçiş yapan Deadpool'a uzun süredir devam filmi çekilmesi bekleniyor. Deadpool 3 için bekleyiş devam ederken, Ryan Reynolds'ın hikayesinde paylaştığı fotoğraf, dikkatlerin Deadpool'a çekilmesine neden oldu. Oyuncunun gittiği seyahatte, çantasında Deadpool maskesi taşıdığı görülüyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nde 18+ tonunu koruyarak yer almaya devam edecek olan anti kahramanımız Deadpool, yeni filmle sonunda dönüş yapıyor olabilir. Henüz hiçbir resmi açıklama olmasa da, Ryan Reynolds'ın hikayesinde paylaştığı fotoğraf akılların karışmasına neden oldu. Oyuncunun çantasında Deadpool maskesi taşıyor olması, prodüksiyon hazırlıklarına başlanmış olabileceğini akıllara getirdi.

    Yakın zamanda Ryan Reynolds, Deadpool'un geri dönüşünde peşinden koşacağı ilk görevinin Bambi'nin annesini öldüren kişiyi bulmak olacağını söylemişti. Deadpool ile aynı mizah anlayışına sahip oyuncu, dördüncü duvarı yıkan ikonik kahraman Wade Wilson ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Reynolds'ın paylaştığı fotoğrafta, masanın üzerinde kahvesi, çantası ve Deadpool maskesinin olduğu görülüyor.

    Kevin Feige, Deadpool 3'nin çekimlerine 2022 yılı içerisinde başlanacağını açıklamıştı. Kimin yöneteceği henüz belli olmayan Deadpool 3'nin senaryosu ise Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin'e emanet edildi. Filmin senaryosu çoktan tamamlandı ve çekimlere hazır bir şekilde bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top