Hesabım
    M. Night Shyamalan'ın Yeni Filmi "Zamanda Tutsak"tan Türkçe Afiş!

    Old, yakında izleyici karşısına geçecek.

    M. Night Shyamalan'ın başarıyla hayata geçirdiği Servant dizisinin ardından gelen ilk projesi Zamanda Tutsak'tan yeni bir poster paylaşıldı. Gael García Bernal gibi yıldız isimleri başrolüne yerleştiren Old, bir ailenin korku dolu fantastik hikayesini anlatıyor.

    Split, Glass, The Sixth Sense, Unbreakable gibi yapımların inişli çıkışlı kariyeriyle ünlü yönetmeni M. Night Shyamalan'ın imzasını attığı filmin konusu ise şöyle: Old, tatile giden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Tropik bir tatile giden aile, tenha bir plajda dinlendikleri sırada beklenmedik durumlarla karşılaşır. Aile, plajın anlam veremedikleri bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu keşfeder.

    Universal Pictures bünyesindeki Zamanda Tutsak, 2010 yılında yayınlanan Sandcastle isimli grafik romandan uyarlandı. Sandcastle, Pierre Oscar Lévy tarafından kaleme alınmış, Frederik Peeters tarafından ise illustrasyonu yapılmıştı. Yönetmen, iki sezondur psikolojik gerilim dizisi Servant için Apple ile iş birliği yapıyor. 

    Old filminin oyuncu kadrosunda Gael Garcia Bernal'in yanı sıra, Eliza ScanlenThomasin McKenzieAaron PierreAlex WolffVicky KriepsAbbey LeeNikki Amuka-BirdKen LeungRufus Sewell, Embeth Davidtz ve Emun Elliott bulunuyor. Shyamalan, Old'un yapımcılığını Ashwin Rajan ve Marc Bienstock ile birlikte üstleniyor. Film, ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına sinemalarda 13 Ağustos 2021 tarihinde çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top