Hesabım
    Yıldız Kadrolu "No Sudden Move"dan Fragman!

    Steven Soderbergh imzalı No Sudden Move, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Warner Bros bünyesinde geliştirilen No Sudden Move'un fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Başarılı yönetmen Steven Soderbergh'ün imzasını attığı No Sudden Move, Don Cheadle'ı başrole yerleştiriyor. Film, HBO Max'te gösterimini yapmaya başlamadan önce, Tribeca Film Festivali'nde prömiyerini yapacak.

    No Sudden Move, 18 Haziran tarihinde Tribeca Film Festivali'nin Centerpiece Gala kategorisinde gösterimini yapmaya hazırlanıyor. Fragmandan anlayabildiğimiz kadarıyla bir çeşit mafya filmi izleyeceğiz. No Sudden Move, bir eve saldırı düzenlemek için tutulan üç suçluya odaklanıyor. 1955 yılının Detroit'inde yaşayan azılı suçlular, düzenledikleri saldırının ardından yaşananlardan sonra dolandırıldıklarını düşünmeye ve dönemin politik tartışmaları ile bağlantılı ayrışmalar yaşamaya başlar. Ekip, bir dosyayı çalmak üzere görevlendirilir. Ancak olay yalnızca basit bir dosyayla sınırlı değildir. Planları tamamen kötü gider ve kendilerini görevlendiren kişiyi araştırmaya başlarlar. Yaşananlar, Detroit'te yaşanan ırkçılık olaylarının ve ayaklanmaların bir parçasıdır.

    Senaryosunu Bill & Ted film serisinden tanıdığımız Ed Solomon'ın kaleme aldığı No Sudden Move, yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip. Filmin oyuncu kadrosunda Don Cheadle'ın yanı sıra yakın zamanda Stillwater'da izleyeceğimiz Matt DamonBenicio Del ToroBrendan FraserAmy SeimetzNoah JupeJon Hamm,  David Harbour, Julia Fox ve Kieran Culkin bulunuyor.

    Steven Soderbergh, filminin Tribeca'da prömiyerini yapacak olması konusunda şu sözleri sarf etti: "Bir yıl önce Tribeca'da karantinadaydım. Hiç 12 ay sonra sonra mahallemizde yeni filmimizin fiziki gösterimini yapacağımızı düşünmemiştim. Çok mutluyum."

    No Sudden Move'un ülkemizdeki vizyon tarihi şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top