Hesabım
    Jason Momoa Başrollü "Aquaman 2"nin Resmi Adı Açıklandı

    Devam filminin adı Aquaman: The Lost Kingdom olacak.

    The Conjuring serisiyle büyük beğeni toplayan James Wan'in yönettiği ikinci DC filmi olan Aquaman 2'nin resmi adı açıklandı. Yönetmen, Aquaman 2'nin adının Aquaman and The Lost Kingdom olacağını Instagram üzerinden duyurdu. Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı Aquaman and The Lost Kingdom'ın prodüksiyonu için şimdilerde görüşmeler yapılıyor.

    James Wan ve ekibi, Temmuz ayı içerisinde Aquaman and The Lost Kingdom'ın çekimlerine başlamak üzere Hawaii'ye gidecek. Devam filminin oyuncu kadrosunda Jason Momoa'nın yanı sıra Amber Heard, Patrick WilsonYahya Abdul Mateen II ve Momoa gibi Game of Thrones geçmişi olan Pilou Asbæek yer alacak. Aquaman 2'nin senaryosunu David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alıyor. Senarist aynı zaman The Conjuring: The Devil Made Me Do It'e de imzasını attı.

    DC önümüzdeki dönemlerde ilgi çekici projelerle sinemaya dönüş yapacak. James Gunn'ın yönettiği The Suicide Squad, Shazam 2, Black Adam ve The Flash, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ayrıca bu evrenden bağımsız olan The Batman için hazırlıklar sürüyor. Aquaman filmi, en çok gişe hasılatı yapan DC filmlerinden biri olmuştu. 1.1 milyarlık kazancı ile birlikte sevilen süper kahraman yapımları arasına yerleşmişti. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır.

    Aquaman and The Lost Kingdom, 16 Aralık 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top