Hesabım
    Kevin Bacon, ‘Toxic Avenger’da Kötü Adamı Oynayacak

    Bacon, başrolü Peter Dinklage'le paylaşacak

    Legendary, "The Toxic Avenger"ın yeniden çevriminde Peter Dinklage, Jacob Tremblay ve Taylour Paige'in karşısındaki kötü adamı oynaması için Kevin Bacon'la bir anlaşma imzaladı. Macon Blair, ikonik süper kahraman “Toxie” etrafında dönen kült-klasik serinin yeni uyarlamasını yazıp yönetecek. Prodüksiyonun bu ayın sonunda Bulgaristan'da başlaması planlanıyor.

    “The Toxic Avenger”, yumuşak huylu Melvin'in zehirli atıklarla dolu bir fıçıya düşmesiyle doğan, Tromaville, N.J.'in korkunç koruyucusunun maceralarını konu alıyor. Zorbalara ve yozlaşmaya büyük bir şevkle karşı çıkan, karşılıksız bir şekilde iyilik yapan ve kötülüğü acımasızca sarsan, itici ama sevimli bu mutant kahraman hikayenin temelini oluşturuyor.

    Troma Entertainment'tan Lloyd Kaufman ve Michael Herz yapımcı olarak görev yapacak. Alex Garcia ve Jay Ashenfelter, Legendary adına yapımı denetleyecek. Emmy Ödülü adayı ve SAG Ödülü sahibi Bacon şu anda, üçüncü sezon onayı alan Showtime suç drama dizisi “City on a Hill”de ve yakında çıkacak olan “One Way” filminde rol alıyor.

    Bacon, geçen yaz vizyona giren ve onu David Koepp'le yeniden bir araya getiren “You Should Have Left”te rol aldı. Ayrıca Scott Cooper'ın “Black Mass” filminde Johnny Depp'le birlikte yer aldı ve Jon Watts'ın 2015 Sundance Film Festivali'nde ilk kez gösterilen bağımsız gerilim filmi “Cop Car”da rol aldı. Bacon'ı Mark Wahlberg, John Goodman ve J.K. Simmons'la birlikte “Patriots Day” filminde de izledik. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top