Hesabım
    Chris Hemsworth, Yanlış Chris'in Doğum Gününü Kutladı

    Tüm Chris'ler birbirine karıştı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'u Chris Hemsworth, Chris Evans'ın doğum gününü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile esprili bir şekilde kutladı. Ancak fotoğrafta, doğum günü 21 Haziran olan Chris Pratt yer aldı. Etiketlerde ise Evans bulunuyordu.

    Marvel dünyasının Captain America'sı Chris Evans, 13 Haziran'da 40. yaşını kutladı. Yıldız oyuncunun doğum gününü tebrik eden isimlerden biri, Chris Hemsworth oldu. Ancak fotoğrafta Guardians of The Galaxy'nin başkahramanı Star Lord olarak tanıdığımız Chris Pratt yer aldı. Hemsworth ve Pratt'in Avengers: Endgame'de paylaştıkları sahneler nedeniyle özellikle yakın oldukları biliniyor.

    Chris Pratt aynı zamanda Thor: Love and Thunder'da rol alacak. Böylelikle Guardians of The Galaxy ve Dünya'ya iniş yapan Asgard ekibi, yeniden bir araya gelecek. Diğer yandan James Gunn'ın imzasını atacağı Guardians of the Galaxy Vol. 3 için çalışmalar sürüyor. Chris Evans ise Captain America kalkanını Falcon'a devrederek emekli olmuştu. Yeniden evrene dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Kevin Feige, böyle bir ihtimalin olmadığını ifade etmişti.

    Chris Hemsworth'ün Tessa Thompson, Natalie Portman ve Christian Bale ile birlikte yıldızı olacağı Thor: Love and Thunder çekimleri ise sona erdi. Filmin gösterime 6 Mayıs 2022 tarihinde girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top