Hesabım
    "Troll Avcıları: Titanlar Yükseliyor" Filminden Türkçe Dublajlı Fragman

    Filmin yapımcılığını, Oscar ödüllü Guillermo del Toro üstleniyor

    2016 yılında Oscar ödüllü film yapımcısı Guillermo del Toro, DreamWorks'le birlikte “Trollhunters” adlı animasyon dizisini yapma planlarını Annecy Animasyon Festivali'ndeki bir sunumda duyurmuştu ve serinin dört bölümünü yönetti. Şimdi, beş yıl sonra, serinin uzun metrajlı filmi “Trollhunters: Rise of the Titans”la karşımıza çıkıyor. 21 Temmuz'da Netflix'te prömiyer yapacak olan filmin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı. 

    Salı sabahı yayınlanan, önceden kaydedilmiş Dreamworks Studio Focus sunumunda, Del Toro'ya yapımcı Chad Hammes ve yönetmenler Francisco Ruiz VelascoJohane Matte ve Andrew L. Schmidt katıldı. Film, organik olarak “Tales of Arcadia” ve diğer serilere bağlı uzun metrajlı bir film olacak. Netflix, bu serinin haklarını elinde bulunduruyor.

    “Trolhunters: Rise of the Titans”, Marc GuggenheimDan Hageman ve Kevin Hageman tarafından kaleme alındı. Guillermo del Toro, Guggenheim, Hammes, Dan ve Kevin Hageman ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Tabii ki, üç dizinin oyuncu kadrosunu birleştirmek, uzun metrajlı film de dahil olmak üzere kadronun seslendirme yeteneğiyle dolup taşması anlamına geliyor.

    Orijinal seslendirme kadrosunda; Emile Hirsch, Lexi Medrano, Charlie Saxton, Kelsey Grammer, Alfred Molina, Steven Yeun, Nick Frost, Colin O'Donoghue, Diego Luna, Tatiana Maslany, Cole Sand, Nick Offerman, Fred Tatasciore, Brian Blessed, Kay Bess, Piotr Michael, James Hong, Tom Kenny, Angel Lin, Amy Landecker, Jonathan Hyde, Bebe Wood, Laraine Newman, Gray Griffin ve Cheryl Hines yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top