Hesabım
    Yahya Abdul-Mateen II, "Aquaman 2" Hazırlıklarının Başladığını Bildirdi!

    Aquaman 2 çekimleri başlıyor!

    James Wan'ın yönetmenliğindeki DC filmi Aquaman 2'nin çekimleri başlıyor! Filmde kötü kahramana hayat veren başarılı oyuncu Yahya Abdul Mateen II, çekim hazırlıklarında olduklarını belirten bir paylaşım yaptı. Aquaman and The Lost Kingdom adını alan devam yapımının çekimlerine yakında başlanacak gibi görünüyor.

    Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı Aquaman serisinin yeni filmi Aquaman and The Lost Kingdom'ın çekimlerine yakında başlanacağı müjdelendi. Candyman ve The Matrix'in çekimlerini tamamlamasının ardından Aquaman and the Lost Kingdom projesine geçiş yapan Yahya Abdul Mateen II, senaryoyu okuduğu bir fotoğraf paylaştı ve mention olarak yalnızca "Aquaman" yazdı. Bilindiği üzere ilk filmin sonunda, Yahya Abdul Mateen II'nun canlandırdığı Black Manta'nın Dr. David Shin tarafından kurtarıldığı görülmüştü. Bu nedenle karakterin dönüşü kesinleşmişti.

    James Wan ve film ekibi, Aquaman and The Lost Kingdom'ın prodüksiyonuna Temmuz ayı içerisinde başlayacak. Yönetmenin daha önceki sözlerine göre film, Hawaii'de çekilecek. Aquaman 2'nin oyuncu kadrosunda Jason Momoa'nın yanı sıra Amber HeardPatrick WilsonYahya Abdul Mateen II ve Momoa gibi Game of Thrones geçmişi olan Pilou Asbæek yer alacak. Filmin senaryosunda David Leslie Johnson-McGoldrick'in imzası bulunuyor.

    İlk Aquaman filmi, dünya çapında başarı yakalamıştı. En sevilen DC filmlerinden biri olan Aquaman, 1.1 milyar dolarlık kazanç elde etmişti. DC önümüzdeki dönemlerde ilgi çekici projelerle sinemaya dönüş yapacak. James Gunn'ın yönettiği The Suicide Squad, Shazam 2, Black Adam ve The Flash, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ayrıca bu evrenden bağımsız olan The Batman için hazırlıklar sürüyor. HBO Max'te ise Batgirl ve Blue Beetle'ın gösterime girmesi planlanıyor.

    Aquaman and The Lost Kingdom, 16 Aralık 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top