Hesabım
    Dwayne Johnson, "Red Notice" Setinden Fotoğraflar Paylaştı!

    Red Notice, yakında Netflix'te gösterime girecek.

    Yıldız oyuncu Dwayne 'The Rock' Johnson, merakla beklenen Red Notice filminin çekimlerinin ardından, setten fotoğraflar paylaştı. Geçtiğimiz günlerde çekimlerin son günü tamamlandı. Johnson ise bunun üzerine bir mesaj yayınlayarak, Red Notice'ın global olarak Netflix üzerinden gösterime girecek olmasının verdiği heyecanı paylaştı. 

    Başrolünü Dwayne Johnson ile birlikte Gal Gadot ve Ryan Reynolds'ın paylaştığı Red Notince, coronavirüs engeline takılan blockbuster yapımlardan biriydi. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından sete dönüş yapılmış ve çekimlere başlanmıştı. Esasen çekimler 2020 yılı içerisinde sona ermişti. Ama rötüşler ve yeniden çekimler gerçekleştirildi ve tüm prodüksiyon birkaç gün önce sona erdi. Dwayne Johnson ise yaptığı paylaşımda şu sözleri dile getirdi: "Red Notice'tan bildiriyorum. Red Notice'ın çok verimli ve pür dikkat geçen son iki çekim günündeyiz. Red Notice, Netflix'in şimdiye kadar bir film için yaptığı en büyük yatırıma sahip ve inanılmaz sıkı çalışmamızın nedeni bu yatırımı yapan Netflix'teki partnerlerimize hakkını vermek istememiz. Ve global izleyiciler için harika bir film sunabilmek. Çok yakında büyük gösterim günü açıklaması yapacağız."

    Rawson Marshall Thurber'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Red Notice, uluslararası suç dünyasında, en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediniyor. Son zamanlarda adı İsrail ve Filistin savaşı yüzünden kötü olarak anılan Gal Gadot, Deadpool serisinin yıldızı olan ve Free Guy ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ryan Reynolds, Black Adam çekimleriyle meşgul olan Dwayne Johnson, Red Notice'ın yıldızı olarak sinemaseverlerle buluşacak.

    Red Notice'ın gösterim tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top