Hesabım
    Amber Heard, Aquaman and The Lost Kingdom Karantinasında!

    Amber Heard, Aquaman 2 çekimleri öncesinde kendini karantinaya aldı.

    Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı Aquaman and The Lost Kingdom'ın çekimleri yakında başlıyor. Bu nedenle oyuncular kendilerini karantinaya almaya başladılar. Yahya Abdul Mateen II'nun ardından Amber Heard, karantinada olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu.

    Amber Heard'ün Instagram paylaşımında, oyuncuya bir kart geldiğini görüyoruz. Aquaman and The Lost Kingdom'ın yönetmen koltuğunda bulunan James Wan'in gönderdiği kartta "Atlantis'e hoşgeldin Amber." sözleri bulunuyor.

    Aquaman and The Lost Kingdom'ın, pandemi dönemi sinema takviminden zarar görmeyecek nadir filmlerden biri olduğu söyleniyor. 2020 yılında onlarca blockbuster filmin vizyon tarihi ertelenmiş ve domino etkisiyle zarara giren filmler olmuştu. Disney ve Warner Bros özellikle büyük beklentilere sahip oldukları filmleri hala kurtarmaya çalışıyor. Ama Aquaman 2'nin vizyon tarihi en başından beri 16 Aralık 2022'ydi. Bu karar, 2019 yılının başlarında verilmişti.

    İlk Aquaman filmi, dünya çapında başarı yakalamıştı. En sevilen DC filmlerinden biri olan Aquaman, 1.1 milyar dolarlık kazanç elde etmişti. DC önümüzdeki dönemlerde ilgi çekici projelerle sinemaya dönüş yapacak. James Gunn'ın yönettiği The Suicide Squad, Shazam 2Black Adam ve The Flash, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ayrıca bu evrenden bağımsız olan The Batman için hazırlıklar sürüyor. HBO Max'te ise Batgirl ve Blue Beetle'ın gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top